Returnering, ombytning og fortrydelsesret

Returnering, ombytning og fortrydelsesret 

Returnering: 

Returnering skal være nem og simpel.

Hos os har du 14 dages fuld returret og vi kan oprette en returlabel til dig, så du hurtigt og nemt, kan returnere eventuelle varer, hvis du får brug for det. 

Hvis du ønsker at returnere dit køb, kan du med fordel benytte dig af vores returlabel, der kan købes for 39 kr som forsikret track and trace pakke. Det er dig, der hæfter, hvis det ikke er pakket forsvarligt ind, og der opstår en skade under transporten. 

 

Ombytning

Hos Moonday Cph kan du gratis ombytte varer til anden størrelse. Vi sender dig i så fald den nye vare uden omkostninger for dig, samt en returlabel til den oprindelige vare.

Varens stand

Varens stand, når du sender retur Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur, må du gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i brug. 
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 
Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder) så længe du afsender varen inden for de 14 dages returret. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til: 
Moonday Cph 
Fortunparken 40
2800 Kgs Lyngby 
Vi modtager kun pakker, der sendes direkte til adressen. Vi modtager ikke varer i
pakkeshop.

 

Fortrydelsesret

Fortrydelsesfristen på køb af nye varer udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du giver os besked herom på mail. 

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder hele eller en del af dit køb.

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen refunderes ikke.

OBS særlige varer, som parfume, accessoires mm. tages kun retur i ubrudt tilstand. Varer uden hang-tags tages ikke retur. Sko må ikke være gået i og have synlige tegn af brug. Derudover skal alle varerne være i original emballage og med mærker på tøjet. Derudover skal skotøjsæsker sendes retur, og fragtlabel må ikke sættes direkte på æsken.