Handelsbetingelser og returnering

Virksomhedens oplysninger

Virksomhedens navn: Moonday Cph

Moonday Cph ApS

CVR: 42 90 44 06

Etableringsår: 2019

Adresse: Fortunparken 40, 2800 Kgs. Lyngby

moondaycph@gmail.com

Tlf: 51 34 10 45

 Alle henvendelser besvares hurtigst muligt og senest inden for 24 timer. 

Betaling

Vi modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og Mobilepay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

For levering til Danmark gælder følgende:

- Leveringstid: 1-3 hverdage. Vi sender pakker afsted alle hverdage

- Fast fragt og leveringsgebyr på 39,- som forsikret pakke med Postnord til pakkeshop eller privatlevering (enkelte tunge/store varer er undtaget dette)

- 14 dages fuld returret

For levering til udlandet: 

- Levering med GLS / PostNord

- Prisen kan variere alt efter hvor og hvordan, du vil have sendt din pakke.

- Vi forsikrer pakke med track& trace til 89 ,- DKK. Til følgende lande: England, Norge, Sverige, Tyskland og Østrig

- Til resten af verden kan du få sendt dine varer, som en ikke forsikret pakke (uden track & trace) til 89,- eller som en forsikret pakke med track & trace til 275,- DKK. Alle pakker til 275,- kr. som sendes forsikret, sendes med skib, hvis dette er en mulighed. Dvs. levering kan være alt fra 4-18 dage.

- Alle ordrer afsendes inden for 1-3 hverdage.

- 14 dages fuld returret. Dog ingen ombytning af varer fragtfrit.

- Ved salg til lande udenfor EU, vil der ikke blive opkrævet dansk moms, hvis der i kommentarfeltet ved checkud noteres 'minus moms'.

- Ved salg til udlandet, påtager vi os ikke ansvaret for evt. told eller andre afgifter, som vil blive pålagt en vare købt hos os. Denne told eller afgift skal afholdes af modtageren. Vi tager ikke ansvar for pakker sendt uden forsikring.

Generelt om levering:

Rettidig levering forudsætter at fragtfirmaerne overholder dag-til-dag levering.

I tilfælde af udeblevene leverancer kontaktes vi på mail eller telefon.

Vi opfordrer til at tage kontakt på mail hurtigst muligt, hvis der er sket fejl i levering eller hvis du oplever mangler, udeblevene leverancer eller hvis du har andre indvendinger. 

Fortrydelsesret:

Du har 14 dages fuld returret. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Herefter kan du bestille en returlabel der sendes på mail og påsætte returlabel på pakken.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder hele eller en del af dit køb.

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen tages ikke retur.

Returnering

Hvis du fortryder dit køb inden for 14 dage, har du mulighed for at få dine penge tilbage. Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Hvis du ønsker at returnere dit køb kan du med fordel benytte dig af vores returlabel der kan
købes for 39 kr som forsikret track and trace pakke.

Ombytning
Du kan gratis ombytte varer til anden størrelse. Vi sender dig i så fald den nye vare uden omkostninger for dig, samt en returlabel til den oprindelige vare.

 Varens stand, når du sender retur Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur, må du gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i brug. 

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder) så længe du afsender varen inden for de 14 dages returret. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til: 

Moonday Cph

Fortunparken 40

2800 Kgs Lyngby 

Vi modtager kun pakker, der sendes direkte til adressen. Vi modtager ikke varer i pakkeshop. 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. 

Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af situationen. Du skal reklamere inden for "rimelig tid" efter at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for 2 måneder vil fejlen altid være rettidig. 

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi efterfølgende (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få kvittering for afsendelse. 

Ved reklamation rettes henvendelse til:

Moonday Cph

Mail: moondaycph@gmail.com

Varen sendes til:

Moonday Cph

Fortunparken 40

2800 Kgs Lyngby 

Vi modtager kun pakker, der sendes direkte til adressen. 

Vi modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Når du returnerer varen skal du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

Forbehold
I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen – f.eks. give dig pengene tilbage, eller forsøge at skaffe de pågældende varer igen.

Vi kompenserer ikke kunder, der allerede har købt en vare, som efterfølgende nedsættes under for eksempel udsalg. Ordrer faktureres til gældende pris på bestillingstidspunktet.

Rabatkoder kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter, andre rabatkoder og nedsatte varer. Enkelte brands er undtaget rabatkoder. 
Under udsalg mm. skal der forventes en længere leveringstid end normalt.

Hvis en pris er åbenlyst forkert, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

Hvis en pakke du skal modtage beklageligvis skulle gå bort hos os eller ved vores samarbejdspartnere, sender vi naturligvis en ny pakke. Vi kan dog kun tilbyde at sende de varer i ordren, som vi har på lager og ikke andre varer eller størrelser, som ikke er på ordren. Det resterende beløb refunderes naturligvis.

Gavekort

Gavekort har holdbarhed 1 år og 6 måneder efter udstedelse.

Udsolgte varer

Hvis en vare er udsolgt, vil vi gøre alt for at skaffe den hjem til dig så hurtigt så muligt. Blot du kontakter os, så skal vi gøre vore bedste for at skaffe varen hjem! (gælder dog ikke under udsalg).

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os 

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos Moon, Mommy & Me APS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Den dataansvarlige på moondaycph.dk er MM1000 APS.

 Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: hello@moonmommyandme.dk, 

Du kan desuden vores cookies og privatlivspolitik her.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os pr. mail: moondaycph@gmail.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.nævneneshus.dk

 Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr   

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til: moondaycph.dk

Adresse: Fortunparken 40

2800 Kgs. Lyngby

E-mail: moondaycph@gmail.com

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________     Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 9/11 - 2020

 

Virksomhedens oplysninger

Virksomhedens navn: Moonday Cph ApS
CVR: 42 90 44 06
Etableringsår: 2019
Adresse: Fortunparken 40, 2800 Kgs Lyngby