Brands

Vi har udvalgt styles og produkter fra de lækreste danske brands. Vores ambition er kvalitet fremfor kvantitet, så derfor finder du ikke et 'mekka' af diverse brands. Vi har nøje udvalgt de brands vi forhandler med fokus på 3 nøgleord; Kvalitet, bæredygtighed og trend. Vi følger hele tiden med i, hvad der rører sig, og ønsker at bidrage til, at vi alle bliver mere bevidste forbrugere. Vi skal stoppe med at købe fast-fashion, hvor en t-shirt bruges 2 gange, fordi; "den var jo så billig" - Og så er den allerede kedelig, og måske har den endda mistet pasform eller farve efter kort tid. Det er hverken godt for klimaet eller miljøet.  

Hos os kan du købe tøj i god kvalitet til ordentlige priser. Vi bestræber os på jævnligt at lave gode tilbud og kampagner, så alle kan få råd til ordentlig tøj, der holder igen og igen. 

Vi er vilde med danske brands, og særligt på børnetøjet er vi omhyggelige med at sikre os, at varerne er produceret uden kemikalier, og vi elsker brands der er cetificerede, som eks. Soft Gallery. 

Vi går efter, at de brands vi vælger, supplerer hinanden perfekt, så der er noget for alle. Hvis du ønsker at se flere brands, så tjek vores secondhand ud, hvor der er et hav af forskellige brands - Til gode priser!