Secondhand, preloved, genbrug... Kært barn har mange navne! Men hvorfor købe brugt?

Bæredygtighed er det nye sort! Men det betyder ikke, at det skal være sort/hvid..

En kan ikke gøre alt, men alle kan gøre noget. Og garderoben er et ganske godt sted at starte. Fast-fashion industrien er en af de mest forurenende industrier i verden. Med et stort forbrug af vand, kemikalier og sprøjtegifte, inden tøjet kommer ud til dig som forbruger, er klædeskabet ét af de steder, hvor du kan gøre en positiv forskel for klimaet. Nøgleordet er kvalitet fremfor kvantitet, så når du købet nyt, så køb god kvalitet, der kan genbruges - Og genelskes. Alt for meget tøj produceres og smides ud efter få gange i brug - Det er ikke godt for klimaet, men heller ikke for økonomien.

Vi har udvalgt danske brands, hvor produktion og kvalitet er i højsæde, når du ønsker at købe nyt. Vi kender alle til at blive fristet af tøj, der er billigt - Men pris og kvalitet hænger sammen. Og køber du tøj af god kvalitet, kan det sagtens få nyt liv igen, når du er færdig med at bruge det. Og du kan endda få en cirkulær økonomi, når du sælger ud af dine lækre styles. Whats not to like? 

Heldigvis er secondhand-trenden i en god udvikling - det er både blevet mere populært og mere tilgængeligt. Vores ambition er, at det bliver nemmere at supplere sin garderobe med preloved styles. Derfor håber vi, at du kan finde noget, der kan supplere nye kollektioner og din garderobe uanset om det er på Moon, Mommy & Me eller en af de mange andre gode steder, hvor du kan købe secondhand. 

 Hvem kender ikke det? Husk, vi sælger også dit tøj! Har du noget liggende, du ikke bruger? Så lad det få nyt liv og tøv ikke med at kontakte os, så vi kan sælge det for dig. 

Tak fordi du læste med og følger med i vores univers! 

Alt det bedste fra

Christina & Catharina 


Smid en kommentar

Vær venligst opmærksom på, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


Anbefalet

Se alle
Example blog post
Example blog post