Enamel - De små detaljer, der gør forskellen💫

Vi er så glade for, at vi har fået lov at forhandle det fine danske smykkebrand; Enamel. Vi har længe været på udkig efter et smykkebrand, og Enamel er helt perfekt, synes vi! 

ENAMEL har et bredt udvalg af skønne smykkedesigns for enhver smag. Smykkerne har en perfekt kombination af det farverige, legende og elegante, hvilket gør hele udtrykket unikt. Alle Enamel’s smykker er lavet i 18 karat forgyldt sterlingsølv og bliver produceret i Thailand - et langvarigt samarbejde med nøje udvalgte værksteder. 

Udtrykket på smykkerne kan individualiseres ved at sammensætte flere Enamel-designs. Man vælger nøjagtig hvad der er til glæde for én selv og der findes noget for enhver smag.

Vi elsker selv at mixe og matche smykker, så derfor har vi gjort sådan, at man hos os kan købe alle øreringe både enkeltvis og i par. Er det ikke ret lækkert? Det er i hvert fald noget vi selv har manglet når vi shopper smykker. 

ENAMEL smykker er fremstillet i ægte materialer og skal derfor bæres og opbevares med omtanke for at passe bedst muligt på dem. Smykkerne er alle lavet i sterling sølv 925 og bliver belagt med 18 karat guld eller en sort-rhodinering. Undgå at smykkerne kommer i kontakt med vand, creme, sæbe og lignende. Tag derfor altid smykkerne af under for eksempel opvask, rengøring, badning og træning. 

Vi håber I vil tage godt imod det ✨✨

Find hele udvalget her


Smid en kommentar

Vær venligst opmærksom på, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


Anbefalet

Se alle
Example blog post
Example blog post