Har du støvlerne til at gå efteråret og vinteren i møde med?

Ingen laver sko og støvler som Sofie Schnoor, hvad angår pasform og design - Og denne sæson er ingen undtagelse. 

September er over os og med den skal sko-garderoben skiftes ud. Farvel til sandaler og hej til støvlerne. De rigtige støvler kan til gengæld pifte enhver grå-vejrs-dag op, så dit look - selv travle dage - aldrig bliver helt kedeligt. Fordi selvom dagene bliver kortere og farverne sætter sit præg, er det alligevel lækkert at kunne trække i et par boots! Det kan altså noget, ik? 

Trenden i 2020 er det rå ruskind eller læder kombineret med fine og feminine detaljer. Dine støvler skal være bekvemme for dig, og fuldende dit look til både arbejde, til vigtige møder og andre begivenheder.

Lad dig inspirere af disse lækre støvler, og se hvilken en, der skal være dit favorit-item de næste mange måneder...   

 

Støvle i sort ruskind - Klassikeren!

Super fed Sofie Schnoor støvle i ruskind med lækre detaljer og klassisk signatur-design fra Sofie Schnoor. Støvlen har en hæl på 5 cm. 

 

Leopard-boot - Skil dig ud!

Støvlen her er i leopard, og med mange smukke detaljer. Det her er støvlen der gør selv det helt sorte outfit lidt mere spændende og giver dit outfit lidt kant. Hælen er 5 cm. 

 

Mathilde boot - Signatur-støvlen! 

Mathilde boot er en fed støvle i klassisk Sofie Schnoor stil der efterhånden er lidt af en signatur-støvle, når man tænker Sofie Schnoor. Støvlen er i ruskind i farven ‘mud’ og med de fineste gulddetaljer og lynlås i siden. 

 

Støvle med nitter - Bestselleren!

Denne boot er med nitter og elastik ved anklen og er en bestseller fra forrige sæsoner, med små nye detaljer hvert år - og den bliver helt sikkert et hit denne sæson også. Støvlen er med rund snude og en lille hæl, så man nemt kan gå et mindre maraton i den ;) 

 

Støvle i brun ruskind - A la feminin Cowboy-boot

Denne boot er i ruskind med rund snude og træhæl. Man får lidt associationer til den klassiske cowboy-boot, men med feminine detaljer og simpelt udtryk.


Smid en kommentar

Vær venligst opmærksom på, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


Anbefalet

Se alle
Example blog post
Example blog post